EL GRUP

Qui som i on treballem?

Renato Di PrinzioMireia SisquellaRobert SantamariaMarta SeguraAlan ChehabManel Mayol

 

Amarok en directe està format pels següents músics (d'esquerra a dreta):

  • Renato Di Prinzio: bateria, tabla i derbouka
  • Mireia Sisquella: saxos soprà i alt, i teclats
  • Robert Santamaria: compositor, teclats, guitarra de 12 cordes, saz, ...
  • Marta Segura: veu i percussions
  • Alán Chehab: baix elèctric i oud (llaüt àrab)
  • Manel Mayol: flauta travessera, tin whistle, coros, percussió i didjeridoo

 

Els músics

 

Renato Di Prinzio

Visita la seva esbogerrada web personal: www.diprinzio.com

 

Mireia Sisquella

Saxofonista de formació clàssica obtenint el 1996 el títol de professora de saxo al CSMMB (Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona). Ha participat en la gravació de varis discos, en diversos projectes musicals.

 

Robert Santamaria

Compositor i multiinstrumentista, ha participat a nombrosos grups de música d'avantguarda a Veneçuela durant els anys 80. Posteriorment, ja afincat a Espanya, ha el.laborat música per a audiovisuals i vídeos divulgatius. En els darrers anys ha col.laborat com a productor i com a músic en diversos projectes de noves músiques.

 

Marta Segura

Cantant de formació autodidacta, amb una gran experiència en els camps del rock melòdic, el funky, el blues, la música celta, i les veus búlgares.

 

Alán Chehab

Músic autodidacte. Començà tocant la guitarra elèctrica a bandes de jazz com "Four corners" i de funk com "Free letter". El 1999 canvià la guitarra pel baix elèctric. Ha tocat amb grups com "Jaguatirica" (latin-fussion) i "Versâo brasileira" (forró).

 

Manel Mayol

Flautista, de formació clàssica, és també component de diversos grups de música celta i tradicional. Ha participat en la gravació de CD's de música folk, cantautors i de rock simfònic tocant la flauta travessera, el didjeridoo i altres flautes tradicionals com el whistle, el bansuri, etc.

 

 

L'estudi de gravació i el local d'assaig

El nostre petit estudi de gravació funciona amb energia solar fotovoltaica i està situat en una masia a la Serra de les Guilleries, a Catalunya

 

 

Així com l'estudi de gravació, el nostre rústic local d'assaig també està situat en plena natura


Tornar